TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема за оние што ги поддржуваат уставните измени

Макфакс - 06.01.2019

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија.

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до 7. колено за оние што ги поддржуваат уставните измени за бришење ...

А1 On - 06.01.2019

„Во името н Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на преподобното свештенство и монаштво и на сите православни верници по повод големиот христијански празник, Раѓањето ...

Бачев побара свештениците за Бадник да фрлат анатема на уставните измени

Фактор - 06.01.2019

Македонската православна Црква е еден од темелите на државноста и вековен чувар на македонскиот народ и главен столб на македонското опстојување, вели во своето обраќање Јанко Бачев, претседателот на Единствена Македонија.

Бачев: Македонските попови вечер да фрлат анатема до седмо колено за оние што ги подржуваат уставните измени за бришење ...

Скопје1 - 06.01.2019

„Во името на Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на преподобното свештенство и монаштво и на сите православни верници по повод големиот христијански празник, Раѓањето ...