TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп претстави план за мир: „Би му рекол на Путин, мора да го решиш ова“

Макфакс - 19.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за ТВ „Фокс њуз“ го објасни својот план за прекин на украинскиот конфликт за 24 часа. „Како што знаете, многу добро се согласувам со Путин. Би му рекол: „Мора да го решиш ова“.

Трамп тврди дека за еден ден може да ја заврши војната, но ако Путин не се согласи, тогаш ќе се фокусира на Украинците

Слободен Печат - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за „Фокс њуз“ го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп има идеја како да ја заврши војната во Украина за само 24 часа

Кајгана - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп го објасни својот план да обезбеди мир во Украина во рок од 24 часа по повторното заземање на Белата куќа. Трамп ги даде коментарите за време на интервјуто за Sunday Morning Futures на Fox News со ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден – доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

Во Центар - 17.07.2023

– Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

ТРАМП: Добро ги знам и Путин и Зеленски, договор за мир меѓу Русија и Украина ќе склучам 24 часа по враќањето во Белата ...

Денешен - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден - доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

24 Вести - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден – доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

ТВ21 - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден – доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

24Инфо - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден – доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

Н.Македонија - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден – доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

Бриф - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп за војната во Украина: Ќе склучам договор за еден ден

Канал5 - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп вели дека ќе склучи договор за еден ден со Путин, доколку одбие на Украинците ќе им се даде многу повеќе

4NEWS - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за Фокс њуз го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп: Ќе склучам договор за еден ден – доколку Путин одбие, на Украинците ќе им дадеме многу, многу повеќе од тоа што ...

365 - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во интервју за „Фокс њуз“ го објасни својот план за постигнување мир во Украина во рок од 24 часа по враќањето на Белата куќа. Трамп објасни дека ќе му препорача на украинскиот претседател Володимир ...

Трамп има идеја како да ја заврши војната во Украина за само 24 часа

Во Центар - 17.07.2023

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп го објасни својот план да обезбеди мир во Украина во рок од 24 часа по повторното заземање на Белата куќа. Трамп ги даде коментарите за време на интервјуто за Sunday Morning Futures на Fox News со ...