TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение од денеска во Кавадарци

Бизнис Вести - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение од денеска во Кавадарци

MakPress - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение од денеска во Кавадарци

Канал5 - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за основците до петто одделение во еден македонски град

Скопје инфо - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение од денеска во Кавадарци

Курир - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Во Кавадарци од денеска учениците од прво до петто одделение имаат бесплатен оброк

МКД - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение од денеска во Кавадарци

Независен - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во Кавадарци

Нетпрес - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение од денеска во Кавадарци

Вечер Прес - 02.05.2023

Бесплатен оброк за учениците од прво до петто одделение во сите основни училишта, од денеска е обезбеден од локалната самоуправа во Кавадарци, информираа од кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев.