TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Доделен сертификат за општествена одговороност на Општина Крива Паланка

Опсервер - 29.07.2020

Крива Паланка, 29 јули 2020 () – Општина Крива Паланка доби сертификат за општествена одговорност 2020-2022. Сертификатот го доделува ИАСС, Здружение за истражување, анализа, стандардизација и сертификација, а истиот се доделува за интеграција во ...

Општина Пехчево се стекна со сертификат за општествена одговорност

Опсервер - 28.07.2020

Пехчево, 28 јули 2020 () – Општина Пехчево доби сертификат за општествена одговорност. Сертификатот го доделува Здружението за истражување, анализа, стандардизација и сертификација и е резултат на придонесот кон подобрувањето на животот на граѓаните ...

Доделен сертификат за општествена одговороност на Општина Крива Паланка

MakPress - 29.07.2020

Општина Крива Паланка доби сертификат за општествена одговорност 2020-2022. Сертификатот го доделува ИАСС, Здружение за истражување, анализа, стандардизација и сертификација, а истиот се доделува за интеграција во електорнскиот систем за ...