TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синот на Али Ахмети, Шкумбин, влегува во бизнисот со производство на струја

еМагазин - 31.12.2022

дека синот на лидерот на ДУИ, , , влегува во бизнисот за производство на струја. Порталот пишува дека Шкумбин Ахмети, кој е дипломиран архитект е запишан како управител на новорегистрираната фирма за производство на струја, „Тхеас Енергу ДООЕЛ“, со ...

И синот на Ахмети влегува во бизнисот со струја

365 - 30.12.2022

Синот на Али Ахмети (лидерот на од лани „зелената“ ДУИ) е уште еден во низата најблиски роднини на политичари на високи позиции кои влегуваат во бизнисот со енергетика. Откако пред еден месец отворил фирма за производство на струја, од синоќа ...

И синот на Ахмети во бизнисот со струја

Р.С.Европа - 30.12.2022

Синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, влегува во бизнисот за производство на струја. Шкумбин Ахмети е запишан како управител на новорегистрираната фирма за производство на струја, објави порталот Фактор.мк .

Синот на Али Ахмети влегува во бизнисот со струја

Телма - 30.12.2022

Популарноста на kичевски Зајас не само што не бледнее туку одново е центарот на револуционерни идеи. Неговиот татко родум од ова мало населено место ја предводеше ОВК, сега ДУИ, а е и протагонист на зелената агенда на неговата партија.

Татко функционер, син бизнисмен – и синот на Ахмети влегува во производство на струја

Алфа - 30.12.2022

Татко функцинер, син бизнисмен. Се шири листата на роднини на политичари кои влегуваат во бизнисот со струја. Последен во низата е синот на лидерот на ДУИ Али Ахмети. Се работи за Шкумбин Ахмети, инаку архитект по професија кој дипломирал на ...

СИНОТ НА АХМЕТИ ПО СТАПКИТЕ НА СИНОТ НА ЗАЕВ Архитектот Шкумбин ќе произведува струја, фирмата е регистрирана

+инфо - 30.12.2022

Засега не е познато од кој извор новорегистрираната фирма ќе произведува електрична енергија. Синот на лидерот на ДУИ Али Ахмети, Шкумбин Ахмети, регистрирал фирма за производство на електрична енергија во Македонија, пишува Фактор.

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Република - 30.12.2022

Иако за семејниот живот на Али Ахмети речиси не се знае ништо, едно име секако се врзува за него. Тоа е Шкумбин Ахмети, кој од неодамна е впишан како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во Зајас „Тхеас Енергу ...

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Фактор - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас. Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, трговија и услуги ...

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Нетпрес - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, објави „Фактор“. Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Курир - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, објавува Фактор . Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Lider - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, објавува Фактор . Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

Фактор: И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Press24 - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, пренесува Фактор . Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

Синот на Ахмети по стапките од синот на Заев – Влегува во бизнисот со струја

Антропол - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас. Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, трговија и услуги ...

МАКЕДОНСКИ СТРУЈАЏИИ: По синот на Заев, сопругата на Ковачевски, бизнис со струја почнува и Шкумбин, синот на Али ...

Денешен - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, објавува Фактор . Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

4NEWS - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, пренесува Фактор . Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

Синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Zoom - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, пишува Фактор. Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

Синот на Ахмети влегува во бизнис за производство на струја

Слободен Печат - 30.12.2022

Шкумбин Ахмети, син на претседателот на ДУИ Али Ахмети влегува во бизнис за производство на струја. Тој од неодамна е впишан како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во Зајас „Тхеас Енергу ДООЕЛ“, објави Фактор.

ДОБРИ ВРЕМИЊА: И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

Пулс24 - 30.12.2022

Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, трговија и услуги „Тхеас Енергу ДООЕЛ“. Сопственик на претпријатието кое извршило упис во изминатите денови е друштвото за консалтинг, посредување, проектирање, инжинеринг и ...

И синот на Ахмети во бизнисот со струја

Скопје24 - 30.12.2022

Синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, влегува во бизнисот за производство на струја. Шкумбин Ахмети е запишан како управител на новорегистрираната фирма за производство на струја, објави порталот Фактор.мк .

И синот на Ахмети ќе произведува струја

24Инфо - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, објави „Фактор“. Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, ...

И синот на Али Ахмети ќе произведува струја

MakPress - 30.12.2022

Името на синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишано како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас. Шкумбин Ахмети од Зајас е одговорното лице на Друштвото за производство, трговија и услуги ...

И синот на Ахмети влегува во бизнисот со струја

Пулс24 - 30.12.2022

Синот на Али Ахмети (лидерот на од лани „зелената“ ДУИ) е уште еден во низата најблиски роднини на политичари на високи позиции кои влегуваат во бизнисот со енергетика. Откако пред еден месец отворил фирма за производство на струја, од синоќа ...

И синот на Али Ахмети влегува во бизнисот со струја

Вечер Прес - 31.12.2022

Шкумбин Ахмети, синот на лидерот на ДУИ, Али Ахмети, е запишан како управител на новорегистрирана фирма за производство на електрична енергија во кичевски Зајас, објави Фактор.мк Ахмети помладиот е одговорното лице на Друштвото за производство, ...