TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Билјана Џинго: Пет години затвор за секој што ќе отпушти работник за време на вонредната состојба

Скопје1 - 24.03.2020

Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија„ промовираше уште една мерка од Пакетот мерки до владата во врска со кризата со коронавирусот. Билјана Џинго членка на Извршниот комитет на Единствена Македонија која е дел од Коалицијата „Никогаш ...

Џинго: Пет години затвор за секој што ќе отпушти работник за време на вонредната состојба

MakPress - 24.03.2020

Повод за денешната прес конференција е промовирањето на уште една од мерките содржани во Пакетот мерки на Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија„ во врска со кризата со коронавирусот.