TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕМ: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Данил Шишкарев само затоа што е Русин?

MakPress - 09.06.2019

Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев.

Единствена Македонија: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Шишкарев само затоа што е Русин?

А1 On - 09.06.2019

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев.

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Макфакс - 09.06.2019

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката ...

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

24Инфо - 09.06.2019

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката ...

Единствена Македонија: Дали Заев и Спасовски не му даваат државјанство на Данил Шишкарев затоа што е Русин

Скопје1 - 09.06.2019

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев.

Единствена Македонија: Дали Шишкарев не може да добие државјанство само затоа што е Русин?

Точка - 09.06.2019

„Единствена Македонија изразува крајна изненаденост од марионетскиот премиер Зоран Заев и министерот во МВР Оливер Спасовски, кои повеќе од една година одбиваат да му дадат државјанство на ракометарот на Вардар, Данил Шишкарев“, велат од политичката ...