TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скандал: Во Грција покриена и ознаката НМК на регистарските таблички

Канал5 - 29.02.2024

Во Грција не „минува“ ниту НМК на регистарските таблички. Во Грција со скандалозна налепница покриена ознаката НМК на регистарска табличка на автомобил од Скопје. Над сината лента со ознака НМК на регистерската табличка непознат сторител залепил ...

„Вие не сте Македонци, туку словени, Македонија е грчка“ – грчки провокаии со налепници на македонски таблици

Скопје1 - 29.02.2024

Во Грција со скандалозна налепница покриена ознаката НМК на регистарска табличка на автомобил од Скопје. Над сината лента со ознака МК на регистерската табличка, непознат сторител залепил скандалозна налепница на која пишува: „Вие не сте Македонци, ...

Ознака „НМК“ покриена со налепница „вие не сте Македонци, Македонија е грчка“ во Грција

Сител - 29.02.2024

Нова провокација во Грција. Со скандалозна налепница покриена ознаката „НМК“ на регистарска табличка на автомобил од Скопје. Над сината лента со ознака „НМК“ на регистерската табличка, непознат сторител залепил скандалозна налепница на која пишува: ...