TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев: Поради руското знаме, владата сака присилно да ја исели „Единствена Македонија“

Канал5 - 03.09.2018

Јанко Бачев од партијата „Единствена Македонија“ обвини дека на сила и против законски се иселуваат од партиското седиште во центарот на Скопје. Тој обвини дека владата врши притисок пред референдумот и кампањата што ќе ја започне неговата ...

(ВИДЕО) Бачев: Владата сака незаконски да не исели, ние кога ќе дојдеме на власт ќе треба да го палиме седиштето на ...

А1 On - 03.09.2018

По неколку предупредувања од страна на Владата за отстранување на руското знаме и македонското знаме со 16 краци, владиното претпријатие за стамбен и деловен простор кое стопанисува со зградата најави дека ќе ја иселат партијата Единствена ...

(Во живо) Присилно иселување на партијата на Јанко Бачев

Макфакс - 03.09.2018

Владиното претпријатие за станбен и деловен простор со асистенција на полицијата врши присилно симнување на руското и македонското знаме со шеснаесеткракото сонце од седиштето на Единствена Македонија и присилно иселување на ...

(Видео) Бачев: Поради руското знаме, Владата сака присилно да ја исели Единствена Македонија

Макфакс - 03.09.2018

По неколку предупредувања од страна на Владата за отстранување на руското и на македонското знаме со 16 краци, владиното претпријатие за станбен и деловен простор кое стопанисува со зградата најави дека ќе ја исели партијата Единствена Македонија, ...

(Во живо) Присилно иселување на партијата на Јанко Бачев

Centar - 03.09.2018

Владиното претпријатие за станбен и деловен простор со асистенција на полицијата врши присилно симнување на руското и македонското знаме со шеснаесеткракото сонце од седиштето на Единствена Македонија и присилно иселување на ...

Бачев: Поради руското знаме, Владата сака присилно да ја исели Единствена Македонија

Точка - 03.09.2018

По неколку предупредувања од страна на Владата за отстранување на руското и на македонското знаме со 16 краци, владиното претпријатие за станбен и деловен простор кое стопанисува со зградата најави дека ќе ја исели партијата Единствена Македонија, ...

Присилно иселување на партијата на Јанко Бачев

Точка - 03.09.2018

Владиното претпријатие за станбен и деловен простор со асистенција на полицијата врши присилно симнување на руското и македонското знаме со шеснаесеткракото сонце од седиштето на Единствена Македонија и присилно иселување на партијата.