TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мерко објасни како успал да потроши 27.000 евра по кафани: Јадев често и на сила за да им помогнам

Република - 17.03.2021

„Јадев, често и на сила, само и само да ги помогнам струшките угостители.“ – се правда струшкиот градоначалник, Рамиз Мерко, по информациите дека за време на пандемија потрошил 27 илјади евра буџетски пари по кафани и ресторани.

„ПОДДРШКА“ ЗА УГОСТИТЕЛИТЕ: Градоначалникот Мерко потрошил 27.500 општински евра за ручеци и пијачки

Денешен - 17.03.2021

Струшкиот градоначалник Рамиз Мерко од општинскиот буџет лани потрошил 27.500 евра за репрезентации, односно за јадење и пиење по ресторани. Како што објави ТВ Алсат, во изминатите три години, односно за 2018, 2019 и 2020 таа сума изнесува скоро ...

Мерко потрошил 27.000 евра по кафани за да ги помогне угостителите

+инфо - 16.03.2021

Јадев, често и на сила, само и само да ги помогнам струшките угостители, се правда струшкиот градоначалник, Рамиз Мерко, по денешните наводи дека за време на пандемија потрошил 27.000 евра буџетски пари по кафани и ресторани.

Струга, Мерко потрошил 27.500 евра по ресторани среде пандемија

Алсат-М - 16.03.2021

Рамиз Мерко од општинскиот буџет потрошил 27.500 евра во 2020 година за репрезентации, односно за јадење по ресторани. Во изминатите три години, односно за 2018, 2019 и 2020 таа сума изнесува скоро 78 илјади.

Мерко потрошил 27.000 евра во кафана: Јадев на сила за да им помогнам на угостителите

Press24 - 16.03.2021

Јадев, често и на сила, само и само да ги помогнам струшките угостители, се правда струшкиот градоначалник, Рамиз Мерко, по денешните наводи дека за време на пандемија потрошил 27.000 евра буџетски пари по кафани и ресторани.

Градоначалникот Рамиз Мерко потрошил 27.500 евра по ресторани среде пандемија

МКД - 16.03.2021

Рамиз Мерко од општинскиот буџет на Струга потрошил 27.500 евра во 2020 година за репрезентации, односно за јадење по ресторани. Во изминатите три години, односно за 2018, 2019 и 2020 таа сума изнесува скоро 78 илјади евра.

Градоначалникот на Струга Мерко потрошил 27.000 евра

4NEWS - 17.03.2021

Јадев, често и на сила, само и само да ги помогнам струшките угостители, се правда струшкиот градоначалник, Рамиз Мерко, по денешните наводи дека за време на пандемија потрошил 27.000 евра буџетски пари по кафани и ресторани.

Мерко потрошил 27.000 евра по кафани за да ги помогне угостителите

PressingTV - 17.03.2021

Jадев, често и на сила, само и само да ги помогнам струшките угостители, се правда струшкиот градоначалник, Рамиз Мерко, по денешните наводи дека за време на пандемија потрошил 27.000 евра буџетски пари по кафани и ресторани.