TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

А1 On - 19.03.2019

Признавањето на новото уставно име од страна на Русија не е ништо невообичаено. Русија не ни заби нож во грб, Русија ги почитува одлуките и политиките на самите држави, а политиката на оваа власт е сојужништво со НАТО и ЕУ, вели за А1он лидерот на ...

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Макфакс - 19.03.2019

Признавањето на новото уставно име од страна на Русија не е ништо невообичаено. Русија не ни заби нож во грб, Русија ги почитува одлуките и политиките на самите држави, а политиката на оваа власт е сојужништво со НАТО и ЕУ, вели за „Макфакс“ лидерот ...

Бачев: Русија не ни заби нож во грб, туку Иванов

Точка - 19.03.2019

Признавањето на новото уставно име од страна на Русија не е ништо невообичаено. Русија не ни заби нож во грб, Русија ги почитува одлуките и политиките на самите држави, а политиката на оваа власт е сојужништво со НАТО и ЕУ, вели за „Макфакс“ лидерот ...