TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанко Бачев и Иго Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН по претседателските избори

Пулс24 - 22.02.2019

Ја информираме јавноста дека на синоќешната средба меѓу претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев и професорот на Институтот за политички науки од Белград, Игор Јанев, беше утврдена Стратегијата за враќање на уставното име на Република ...

Јанко Бачев и Иго Јанев ја договорија стратегијата за враќање на уставното име во ОН по претседателските избори

Опсервер - 22.02.2019

Ја информираме јавноста дека на синоќешната средба меѓу претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и професорот на Институтот за политички науки од Белград, Игор Јанев, беше утврдена Стратегијата за враќање на уставното име на Република ...