TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

24Инфо - 11.09.2020

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската ...

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Вечер - 11.09.2020

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската ...

Единствена Македонија: Заев да не се плаши да одговара на прашања и од вонпарламентарните партии

Скопје1 - 11.09.2020

Единствена Македонија ја поздравува агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската телевизија и преку одговарање на ...

Единствена Македонија: Заев да не се плаши да одговара на прашања и од вонпарламентарните партии

А1 On - 11.09.2020

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската ...

Единствена Македонија: Заев да не се плаши да одговара на прашања и од вонпарламентарните партии

Мак. Весник - 11.09.2020

Затоа, Единствена Македонија силно го охрабрува Заев сега да определи термин да одговара на прашања и од вонпарламентарните партии. Веруваме Заев ќе се сложи дека сето ова е во функција на натамошно усовршување на демократијата дотолку повеќе што и ...

Единствена Македонија: Заев да определи термин за одговори на прашањa од вонпарламентарните партии

Макфакс - 11.09.2020

Партијата Единствена Македонија ја поздравува, како што вели, агилноста на Зоран Заев да ги прикажува во јавноста состојбите во земјата според свое наоѓање преку исцрпно одговарање на пратенички прашања во Собранието, а синоќа на Македонската ...