TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Ајфеловата кула не гори, тоа е само уште една шега на социјалните мрежи

Макфакс - 23.01.2024

Серија фотографии и снимки на кои се гледа Ајфеловата кула во пламен и чад се проширија низ различни социјални мрежи во изминатите неколку дена. Но, набрзо се установило дека се работи за лажни фотографии и снимки и дека пожарот не влијаел на ...

(Видео) Ајфеловата кула не гори, тоа е само уште една шега на социјалните мрежи

Опсервер - 23.01.2024

Серија фотографии и снимки на кои се гледа Ајфеловата кула во пламен и чад се проширија низ различни социјални мрежи во изминатите неколку дена. Но, набрзо се установило дека се работи за лажни фотографии и снимки и дека пожарот не влијаел на ...

Снимки од Ајфеловата кула во пламен ги кренаа на нозе новинарите на Ројтерс/ВИДЕО

Вечер Прес - 23.01.2024

Низа фотографии и видеа на кои се гледа Ајфеловата кула во пламен и чад се проширија во изминатите неколку дена на различни социјални мрежи. Но, набрзо се установило дека се работи за лажни фотографии и видеа и дека пожарот не ја зафатил оваа ...

„АЈФЕЛОВАТА КУЛА ВО ПЛАМЕН“: Социјалните мрежи горат, масовно се споделуваат видеа од лажен пожар на туристичката ...

Фактор - 24.01.2024

Серија фотографии и на кои се гледа во пламен и чад се проширија низ различни социјални мрежи во изминатите неколку дена. Но, набрзо се установило дека се работи за лажни фотографии и видеа и дека пожарот не стигнал до туристичката атракција.

(Видео) Ајфеловата кула не гори, тоа е само уште една шега на социјалните мрежи

Репортер - 24.01.2024

Серија фотографии и снимки на кои се гледа Ајфеловата кула во пламен и чад се проширија низ различни социјални мрежи во изминатите неколку дена. Но, набрзо се установило дека се работи за лажни фотографии и снимки и дека пожарот не влијаел на ...