TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Македонија станува мафијашка држава на дилери со дрога, а народот останува со прст во уста

Фокус - 12.04.2019

Зоран Заев вчера објави листата на 15 компании за одгледување на дрога, инвестиција според Заев вредна над 40 милиони евра. Заев сега да каже и како овие компании заработиле 40 милиони евра кои ги вложуваат во производство на дрога или попознато ...

Единствена Македонија: Заев ги кажа фирмите за одгледување на дрога, сега да каже и од каде им се 40-те милиони евра ...

А1 On - 12.04.2019

„Зоран Заев вчера објави листата на 15 компании за одгледување на дрога, инвестиција според Заев вредна над 40 милиони евра. Заев сега да каже и како овие компании заработиле 40 милиони евра кои ги вложуваат во производство на дрога или попознато ...