TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јакимовски со поддршка за младите од Карпош: Целосно ќе ги покриеме трошоците за возачка дозвола

MakPress - 04.10.2021

Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.

Јакимовски со поддршка за младите од Карпош: Целосно ќе ги покриеме трошоците за возачка дозвола

24 Вести - 03.10.2021

Кандидатот на Гром за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка ...

ЈАКИМОВСКИ СО ПОДДРШКА ЗА МЛАДИТЕ ВО КАРПОШ Ќе ги плаќаме обуката и испитот за возачка дозвола ВИДЕО

+инфо - 03.10.2021

Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.

Јакимовски најави поддршка за младите во општина Карпош

Курир - 03.10.2021

Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.

Јакимовски со поддршка за младите од Карпош: Целосно ќе ги покриеме трошоците за возачка дозвола

Сител - 03.10.2021

Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.

Јакимовски со поддршка за младите од Карпош

Канал5 - 03.10.2021

Целосно ќе ги покриеме трошоците за возачка дозвола, вели Јакимовски. Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање ...

Јакимовски со поддршка за младите од Карпош: Целосно ќе ги покриеме трошоците за возачка дозвола

Опсервер - 03.10.2021

– Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.

Јакимовски ќе помага во трошоците за возачка дозвола на младите во Карпош

Република - 03.10.2021

Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.

(ВИДЕО) Јакимовски: Ќе се покријат трошоците за полагање возачки испит за младите

Lider - 03.10.2021

Со тоа сакаме да им помогнеме на младите луѓе да бидат помобилни, да зачекорат во светот на повозрасните и едноставно да можат повеќе да се дружат, рече Јакимовски. Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска ...

Јакимовски со поддршка за младите од Карпош: Целосно ќе ги покриеме трошоците за возачка дозвола

Вечер Прес - 03.10.2021

Кандидатот на ГРОМ за градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски денеска најави поддршка за младите во општина Карпош преку покривање на трошоците за обука и полагање испит за возачка дозвола.