TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев поднесе тужба пред Управен суд против ДИК за бришењето на името на коалицијата „Никогаш Северна, само Макеоднија“

А1 On - 22.07.2020

Претседателот на партијата Единствена Македонија и предводник на коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, Јанко Бачев поднесе тужба до Управниот суд, откако ДИК го отфрли приговорот за како што вели незаконски избришаното име на коалцијата од ...

Бачев поднесе тужба за бришењето на името на коалцијата „Никогаш Северна, само Македонија“

Макфакс - 22.07.2020

Претседателот на партијата Единствена Македонија и предводник на коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, Јанко Бачев, поднесе тужба до Управниот суд, откако ДИК го отфрли приговорот за, како што вели, незаконски избришаното име на коалцијата ...

Бачев поднесе тужба за бришењето на името на коалцијата „Никогаш Северна, само Макеоднија“

Н.Македонија - 22.07.2020

Претседателот на партијата Единствена Македонија и предводник на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“, Јанко Бачев поднесе тужба до Управниот суд, откако ДИК го отфрли приговорот за како што вели незаконски избришаното име на коалцијата од ...

Бачев поднесе тужба за бришењето на името на коалцијата „Никогаш Северна, само Макеоднија“

Точка - 22.07.2020

Претседателот на партијата Единствена Македонија и предводник на коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, Јанко Бачев, поднесе тужба до Управниот суд, откако ДИК го отфрли приговорот за, како што вели, незаконски избришаното име на коалцијата ...

Бачев поднесе тужба до Управниот суд за бришењето на името на коалицијата

Локално - 22.07.2020

Претседателот на партијата Единствена Македонија и предводник на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“, Јанко Бачев поднесе тужба до Управниот суд, откако ДИК го отфрли приговорот за како што вели незаконски избришаното име на коалцијата од ...

(ВИДЕО) Бачев поднесе тужба до Управниот суд – ние практично на изборите настапивме како безимен субјект

Скопје1 - 22.07.2020

Претседателот на партијата Единствена Македонија и предводник на коалицијата „Никогаш Северна само Македонија“, Јанко Бачев поднесе тужба до Управниот суд, откако ДИК го отфрли приговорот за како што вели незаконски избришаното име на коалцијата од ...