TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новогодишно обраќање на Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

Скопје1 - 31.12.2018

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година. Секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас. И на секој од нас многу фактори му влијаеле на индивидуален план годината да му ...

(Видео) Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

Макфакс - 31.12.2018

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно ...

Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

24Инфо - 31.12.2018

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно ...

(ВИДЕО) Бачев: Во 2019 ќе дадеме максимум за унитарна, подобра и поуспешна Македонија со своето вековно име

А1 On - 31.12.2018

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно ...

(Видео) Бачев: Ќе ја поразиме марионетската власт, Македонија ќе победи

Centar - 31.12.2018

2018 година е веќе зад нас, пред нас е новата 2019 година и секој од нас си има свое видување за годината што измина и свои цели, желби и соништа за годината пред нас, изјави водачот на Единствена Македонија, Јанко Бачев во своето новогодишно ...