TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Албанија објави податоци за разузнавачите и предизвика тревога од највисок степен во НАТО

Фактор - 25.12.2018

Албанското министерство за финансиии од немарност предизвика тревога од највисок степен во НАТО откако без да знае дека не смее така да постапи со класифицирани податоци објави информации за трошоците на разузнавачите, имиња и презимиња, нивните ...

Тревога во НАТО: Албанија објави список на имиња на своите шпиони во Македонија, Србија, Косово, Италија, двајца им ...

Сител - 24.12.2018

Албанија, членка на НАТО, случајно на интернет објави тајни податоци за своите најдобри разузнавачи и тоа во детали - имиња, видови на автомобили, регистарски таблички, броеви на личните карти и пасоши, оперативни рангови, детали за патувањата, па ...

Паника во НАТО: Албанија по грешка го објави списокот на нивни шпиони во НАТО, Македонија, Грција, Србија…

А1 On - 24.12.2018

Албанија по грешка на интернет ги објави тајните податоци за своите разузнавачи. Податоците кои протекоа на интернет се детални и ги има нивните имиња, врста на автомобил, регистарски ознаки, броеви на лични карти и пасоши, оперативен ранг, детали ...

Доверливи информации за албански разузнавачи се обелоденија во јавноста

Макфакс - 24.12.2018

Албанија случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнатите разузнавачи, пишува „ И ндипендент “. Британскиот весник наведе дека биле објавени нивните имиња, возилата што ги користат, нивната оперативна улога, каде ...

„Индепендент“: Обелоденети доверливи податоци за албански оперативци

Локално - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.Според истиот извор, објавени биле имињата на ...

Албанија по грешка објави кои се нејзините главни шпиони во Македонија

еМагазин - 24.12.2018

Албанија по грешка на интернет објави чувствителни информации за своите најистакнатите разузнавачи, пишува битанскиот „Independent”. Откриени биле имиња на најмалку осум истакнати албански оперативци ангажирани во Македонија, Белгија, Грција, ...

Aлбанија ги објави своите шпиони - имаат ли во Македонија?

Фактор - 24.12.2018

Албанија, членка на НАТО, случајно на интернет објави тајни податоци за своите најдобри разузнавачи и тоа во детали - имиња, видови на автомобили, регистарски таблички, броеви на личните карти и пасоши, оперативни рангови, детали за патувањата, па ...

Тревога од највисок степен во НАТО: Албанија по грешка ги објави своите шпиoни

Република - 24.12.2018

Албанија по грешка на интернет ги објави тајните податоци за своите разузнавачи. Податоците кои протекоа на интернет се детални и ги има нивните имиња, марка на автомобил, регистрации, броеви на лични карти и пасоши, оперативен ранг, детали за ...

Доверливи информации за албански разузнавачи протекоа во јавноста

Точка - 24.12.2018

Албанија случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнатите разузнавачи, пишува „Independent”. Британскиот весник наведе дека биле објавени нивните имиња, возилата кои ги користат, нивната оперативна улога, каде патуваат, ...

„Индепендент“: Обелоденети доверливи податоци за албански оперативци

1tv - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.

Албанија објави список на имиња на своите шпиони во Македонија, Србија, Косово, Италија

24Инфо - 24.12.2018

Албанија објави список на имиња на своите шпиони во Македонија, Србија, Косово, Италија Албанија, членка на НАТО, случајно на интернет објави тајни податоци за своите најдобри разузнавачи и тоа во детали – имиња, видови на автомобили, регистарски ...

Албанија по грешка го објави списокот на тајни агенти во Македонија, Грција, Србија и Италија!

Курир - 24.12.2018

Албанија по грешка на интернет ги објави тајните податоци за своите разузнавачи. Податоците кои протекоа на интернет се детални и ги има нивните имиња, марка на автомобил, регистрации, броеви на лични карти и пасоши, оперативен ранг, детали за ...

Албанија по грешка го објави списокот на тајни агенти во Македонија, Грција, Србија и Италија

Centar - 24.12.2018

Албанија случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнатите разузнавачи, пишува „Индипендент“. Британскиот весник наведе дека биле објавени нивните имиња, возилата што ги користат, нивната оперативна улога, каде патуваат, ...

Доверливи информации за албански разузнавачи се обелоденија во јавноста

24Инфо - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент” повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.

Еве го списокот со албански шпиони кој го разниша НАТО – двајца се на високи позици во Брисел

Таратур - 25.12.2018

Со списокот кој го објави Албанија, членка на НАТО, на кој ги откри имињата на своите најдобри шпиони кои оперираат по светот, информации кои се строга тајна, предизвика тревога во НАТО. Албанија на интернет случајно ги објави тајните податоци за ...

Албанија по грешка го објави списокот на тајни агенти во Македонија, Грција, Србија и Италија

Press24 - 24.12.2018

Албанија по грешка на интернет ги објави тајните податоци за своите разузнавачи. Податоците кои протекоа на интернет се детални и ги има нивните имиња, марка на автомобил, регистрации, броеви на лични карти и пасоши, оперативен ранг, детали за ...

Индепендент: Објавени податоци за албански разузнавачи на работа во Грција, Италија, Македонија, Србија

+инфо - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.

По грешка Албанија го објави списокот на тајни агенти во Македонија, Грција, Србија и Италија!

Пулс24 - 24.12.2018

Албанија по грешка на интернет ги објави тајните податоци за своите разузнавачи. Податоците кои протекоа на интернет се детални и ги има нивните имиња, марка на автомобил, регистрации, броеви на лични карти и пасоши, оперативен ранг, детали за ...

Обелоденети доверливи податоци за албански оперативци

Н.Македонија - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.

„Индепендент“: Обелоденети доверливи податоци за албански оперативци

Либертас - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.

Имиња на албански шпиони излегоа во јавност

Вечер - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.

Индепендент: Објавени податоци за албански разузнавачи на работа во Грција, Италија, Македонија, Србија

Слободен Печат - 24.12.2018

Британскиот весник „Индепендент“ повикувајќи се на неименуван извор објави дека Албанија, која е членка на НАТО, случајно на интернет објавила чувствителни информации за своите најистакнати разузнавачи.