TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Охридската болница повторно полна со ковид пациенти

24 Вести - 29.01.2022

Болницата во Охрид полнa со ковид пациенти. Значително зголемен е бројот и на амбулантни прегледи. Моментално 43ца пациенти со корона се хоспитализирани, поголемиот дел од нив се возрасни луѓе и имаат и други коморбидитети.

Омикрон ја наполни и болницата во Охрид

Сител - 29.01.2022

Зголемениот број на заболени со Ковид ги полнат болничките кревети во охридската општа болница.Моментално хоспитализирани се 43 лица а дневно се вршат околу 170 амбулантни прегледи .Пациентите се претежно повозрасни со различни коморбидитети, а 70 ...

Демант од Специјализираната болница за кардиологија-Охрид

Канал5 - 28.01.2022

Специјализираната болница за кардиологија Охрид ја демантира веста објавена во некои медиуми медиуми дека од почетокот на наредната недела ќе отвори оддел за лекување на Ковид пациенти. Ја информираме јавноста дека за цело време на траење на ...

Кардиоваскуларната болница во Охрид од понеделник повторно ќе прима ковид-пациенти

Канал5 - 28.01.2022

Од понеделник Центарот за кардиоваскуларни заболувања во Охрид повторно ќе работи како ковид-центар, поради зголемениот број лица инфицирани со коронавирусот во градот. Според последните податоци, во Општата болница во Охрид се сместени 43 лица ...

Кардиоваскуларната болница во Охрид од понеделник повторно ќе прима ковид-пациенти

MakPress - 28.01.2022

Од понеделник Центарот за кардиоваскуларни заболувања во Охрид повторно ќе работи како ковид-центар, поради зголемениот број лица инфицирани со коронавирусот во градот. Според последните податоци, во Општата болница во Охрид се сместени 43 лица ...

Кардиоваскуларната болница во Охрид од понеделник повторно ќе прима ковид-пациенти

Вечер Прес - 28.01.2022

Од понеделник Центарот за кардиоваскуларни заболувања во Охрид повторно ќе работи како ковид-центар, поради зголемениот број лица инфицирани со коронавирусот во градот. Според последните податоци, во Општата болница во Охрид се сместени 43 лица ...

Болницата во Охрид од понеделник повторно ќе прима ковид-пациенти

24 Вести - 28.01.2022

Од понеделник општата болница во Охрид повторно ќе работи како ковид-центар, поради зголемениот број лица инфицирани со коронавирусот во градот. Според последните податоци, во општата болница во Охрид се сместени 43 ковид пациенти.

Охридската болница повторно полна со ковид пациенти

Република - 29.01.2022

Болницата во Охрид полнa со ковид пациенти. Значително зголемен е бројот и на амбулантни прегледи. Моментално 43 пациенти со корона се хоспитализирани, поголемиот дел од нив се возрасни луѓе и имаат и други коморбидитети.

Охридската болница повторно полна со ковид пациенти

Zoom - 29.01.2022

Болницата во Охрид полнa со ковид пациенти. Значително зголемен е бројот и на амбулантни прегледи. Моментално 43 пациенти со корона се хоспитализирани, поголемиот дел од нив се возрасни луѓе и имаат и други коморбидитети.