TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попов: По повод 1 април, светскиот ден на лагата му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

Курир - 01.04.2019

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ – Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека дише нема ...

Единствена Македонија: Зоран Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април – Денот на лагата

Фокус - 01.04.2019

Зоран Заев без конкуренција е човекот кому треба по повод 1-ви април, Денот на лагата, да му се додели награда за кажување лаги и обидот да ги натера луѓето да веруваат во неговите измислици, велат од „Единствена Македонија“.

Маските долу, почнува сериозна кампања?!

Н.Македонија - 01.04.2019

Невистините стануваат почести особено за време на избори. Политичките аналитичари, но и оние лица што гледаат од повеселата страна на животот, не обидувајќи се да го оправдаат туку само да најдат објаснување за големото количество лаги истурени во ...

Попов: „За 1 ви април му доделуваме пехар на Заев за најголем лажго на денешницата„

Магазин - 01.04.2019

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ – Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев. Членот на извршниот комитет на УМС на ВМРО ДПМНЕ, Сергеј Попов рече по повод 1 ...

EM: Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април - Денот на лагата

MakPress - 01.04.2019

Зоран Заев без конкуренција е човекот кому треба по повод 1-ви април, Денот на лагата, да му се додели награда за кажување лаги и обидот да ги натера луѓето да веруваат во неговите измислици.

Попов: По повод 1 април му доделуваме на Зоран Заев пехар за најголем лажго на денешницата

MakPress - 01.04.2019

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ - Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата - Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека дише нема ...

Единствена Македонија: Зоран Заев како најголем измамник заслужено да ја добие наградата 1 април – Денот на лагата

А1 On - 01.04.2019

„Зоран Заев без конкуренција е човекот кому треба по повод 1-ви април, Денот на лагата, да му се додели награда за кажување лаги и обидот да ги натера луѓето да веруваат во неговите измислици.

ВМРО ДПМНЕ: Светскиот ден на лагата 1 ви април му го чститаме на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев

Скопје1 - 01.04.2019

Се наоѓаме пред седиштето на СДСМ – Палатата на лагата. Овде сме да му го честитаме 1 април, светскиот ден на лагата, на најголемиот лажго на денешницата – Зоран Заев. Тој е политичарот кој се колнеше во дедовината, кој велеше дека додека дише нема ...