TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одбележан 46. роденден на ЗЕЛС и Денот на општините

Курир - 26.04.2018

ЗЕЛС денес е единствена организација преку која локалните власти во земјава ги градат своите заеднички политики и излегуваат на преговори со централната власт. И понатаму да бидеме единствени како ЗЕЛС.

Генерално собрание по повод 46. роденден на ЗЕЛС и Денот на општините

Локално - 26.04.2018

Актуелните состојби и предизвиците со кои се соочува локалната власт ќе бидат тема на расправа на втората седница на Генералното собрание на ЗЕЛС што денеска се одржува во Скопје во чест на 46.

Одбележан 46. роденден на ЗЕЛС и Денот на општините

Сител - 26.04.2018

ЗЕЛС денес е единствена организација преку која локалните власти во земјава ги градат своите заеднички политики и излегуваат на преговори со централната власт. И понатаму да бидеме единствени како ЗЕЛС.

Генерално собрание по повод 46. роденден на ЗЕЛС и Денот на општините

А1 On - 26.04.2018

Актуелните состојби и предизвиците со кои се соочува локалната власт ќе бидат тема на расправа на втората седница на Генералното собрание на ЗЕЛС што денеска се одржува во Скопје во чест на 46.

Одбележан 46. роденден на ЗЕЛС и Денот на општините

А1 On - 26.04.2018

ЗЕЛС денес е единствена организација преку која локалните власти во земјава ги градат своите заеднички политики и излегуваат на преговори со централната власт. И понатаму да бидеме единствени како ЗЕЛС.

Генерално собрание по повод 46. роденден на ЗЕЛС и Денот на општините

Канал5 - 26.04.2018

Актуелните состојби и предизвиците со кои се соочува локалната власт ќе бидат тема на расправа на втората седница на Генералното собрание на ЗЕЛС што денеска се одржува во Скопје во чест на 46.