TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Никогаш нема да ги предадеме Македонија и Македонците

Локално - 08.10.2019

„Единствена Македонија најискрено им порачува на сограѓаните – Албанци да не помислуваат на нова војна, бидејќи овојпат нема да си имаат работа со некое предавничко македонско раководство од 2001 година, туку ќе се соочат со македонскиот народ.

„Единствена Македонија“ никогаш нема да ги предаде Македонија и Македонците

iPortal - 08.10.2019

„Единствена Македонија најискрено им порачува на сограѓаните – Албанци да не помислуваат на нова војна, бидејќи овојпат нема да си имаат работа со некое предавничко македонско раководство од 2001 година, туку ќе се соочат со македонскиот народ.