TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Јакимовски: Спасовски и бандата си обезбедија бесплатно јадење, бетер се од паразити

Press24 - 28.11.2022

Неколку дена јавноста слуша и гледа како функционери - паразити од власта на СДСМ земале плати по стотици илјади евра во еден мандат во услови на економска криза, обвинува Кристијан Јакимовски од Единствена Македонија на денешната прес-конференција.

(ВИДЕО) Јакимовски: Спасовски и бандата си обезбедија бесплатно јадење, бетер се од паразити

4NEWS - 28.11.2022

Неколку дена јавноста слуша и гледа како функционери – паразити од власта на СДСМ земале плати по стотици илјади евра во еден мандат во услови на економска криза, обвинува Кристијан Јакимовски од Единствена Македонија на денешната прес-конференција.