TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИЗГРАДЕНИ САМО 13,7 ОД 1.300 КИЛОМЕТРИ ПАТИШТА? Остатокот се реконструкции, рехабилитации и проекти од претходни влади

+инфо - 29.01.2023

Само експресниот пат Крупиште-Кочани долг 13,7 километри е нов во последните 5 години владеење на СДСМ, наместо 1.300 километри со кои Владата неодамна се пофали во свое видео, се вели во анализа на Радио Слободна Европа .

Изградени само 14км пат, а премиерот се фали дека изградиле 1.300 – кој кого лаже?

4NEWS - 30.01.2023

Само експресниот пат Крупиште-Кочани долг 13,7 километри е нов во последните 5 години владеење на СДСМ, наместо 1.300 километри со кои Владата неодамна се пофали во свое видео, се вели во анализа на Радио Слободна Европа .

Како 1.300 километри патишта на премиерот Ковачевски станаа 13,7

МКД - 31.01.2023

Само експресниот пат Крупиште-Кочани долг 13,7 километри е нов во последните 5 години владеење на СДСМ, наместо 1.300 километри со кои Владата неодамна се пофали во свое видео, се вели во анализата на Радио слободна Европа .