TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел од приказната за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Press24 - 31.07.2022

„Јавноста вчера слушна за радосната изјава и восхитот на партијата на поранешниот премиер Љубчо Георгиевски, ВМРО-Народна дека тенковите кои сега Македонија ги подарува на Украина не биле купувани од Русија туку од Украина.

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Макфакс - 31.07.2022

Партијата Единствена Македонија, побара од експремиерот Љубчо Георгиевски да го каже, како што се посочува, и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година. Партијата на Јанко Бачев го обвинува Георгиевски за воено профитерство и ...

Единствена Македонија: Љубчо да го каже и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година

Точка - 31.07.2022

Партијата Единствена Македонија, побара од експремиерот Љубчо Георгиевски да го каже, како што се посочува, и вториот дел за купувањето на украинското оружје во 2001 година. Партијата на Јанко Бачев го обвинува Георгиевски за воено профитерство и ...