TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Макфакс - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се ...

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Макфакс - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Опсервер - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Скопје1 - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Centar - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Поранешниот ген-сек. на НАТО со драматичен предлог: “Украина да влезе во НАТО без териториите окупирани од Русија“

Во Центар - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената Aлијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што вели, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Поранешниот шеф на НАТО со драматичен предлог: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Република - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Поранешниот шеф на НАТО: Украина да влезе во Алијансата без териториите окупирани од Русија

Точка - 11.11.2023

Поранешниот генерален секретар на НАТО, Андерс Фог Расмусен, предложи Украина да се приклучи на воената алијанса без териториите окупирани од Русија, бидејќи, како што рече, делумното членство на Украина ќе испрати порака до Русија дека не може да ...

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Опсервер - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се ...

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Скопје1 - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се ...

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

Точка - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се ...

Медведев тврди: Зеленски не е претседател туку узурпатор

А1 On - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои во моментов се ...

Медведев вели дека Украина не е држава, а Зеленски не е претседател

Слободен Печат - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се ...

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор

24Инфо - 12.11.2023

Поранешниот лидер на Русија, Дмитриј Медведев, денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да се приклучи на Алијансата без нејзините територии кои моментално се ...

МЕДВЕДЕВ ГО НЕГИРА УКРАИНСКИОТ ЈАЗИК: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател

Фактор - 12.11.2023

Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор, вели поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев. Tој денеска на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, Украина да ...

Медведев: Украина не е држава, а Зеленски не е претседател

Фокус - 12.11.2023

„Украина не е држава, а Зеленски не е претседател туку узурпатор“ вели поранешниот руски претседател, Дмитриј Медведев. Tој на неговиот канал на Телеграм го објави одговорот на предлогот на поранешниот генерален секретар на НАТО – Андерс Фог ...