TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена Македонија објави јавен повик за избор на претседатели на општински комитети

Мак. Весник - 14.10.2020

Со ова започнува процесот за внатрешно реструктурирање и реформи во Единствена Македонија со цел јакнење на партиските капацитети. Единствена Македонија како партија која секогаш е на првата линија во одбрана на националните и државните интереси има ...

Единствена Македонија објави јавен повик за избор на претседатели на општински комитети

Скопје1 - 14.10.2020

Извршниот комитет на Единствена Македонија на својата редовна седница ја разгледа општествено-политичката ситуација во државата, а беше донесена и одлука за објавување на Јавен Повик за кандидирање на претседатели на Општински комитети на партијата..