TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите

А1 On - 29.12.2018

„’Македонија блокира’ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот.

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

Макфакс - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека ...

“Македонија-Блокира„ денес на блокади во 40 општини низ Македoнија

Скопје1 - 29.12.2018

„„Македонија-Блокира“ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот.

„Македонија-Блокира“ ќе протестира низ цела Македонија: Заев и Спасовски да не провоцираат

Фокус - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот.

“Македонија-Блокира„ денес, сабота, на блокади во 40 општини низ Макеоднија

Опсервер - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот.

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини, бараат Заев и Спасовски да не провоцираат

МКД - 29.12.2018

„Македонија-Блокира" за денеска најави дека во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. „Движењето „Македонија- Блокира“ го реафирмира својот став дека во овој ...

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

Press24 - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени, од 13 до 15 часот. - „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат ...

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

Точка - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека ...

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

Курир - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека ...

„Македонија-Блокира“ протестира во 40 општини

Нетпрес - 29.12.2018

„Македонија-Блокира“ денеска протестира и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР.