TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

До нова година треба да заврши изградбата на пругата куманово-бељаковце

Сакам да кажам - 02.03.2019

До крајот на годината ќе завршат градежните работи на пруга Куманово- Бељаковце, со што ќе заврши првиот дел од делницата на железничкиот коридорот 8 кон Република Бугарија, најави министерот за транспорт и врски Горан Сугарески.

Анѓушев: Завршени околу 70 отсто од градежните активности на пругата Куманово – Бугарија

+инфо - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска извршија увид во околината на Шупљи Камен каде се изведуваат градежни активности од ...

Увид на градежните работи на пругата кон Бугарија

Локално - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска ќе извршат увид на градежните работи на железничката линија Куманово – Бељаковце – прва ...

Анѓушев: Завршени 70 отсто од градежните работи на пругата Куманово-Бељаковце кон Бугарија

МКД - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска извршија увид во околината на Шупљи Камен каде се изведуваат градежни активности од ...

Увид на градежните работи на пругата кон Бугарија

Опсервер - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска ќе извршат увид на градежните работи на железничката линија Куманово – Бељаковце – прва ...

Увид на градежните работи на пругата кон Бугарија

А1 On - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска ќе извршат увид на градежните работи на железничката линија Куманово – Бељаковце – прва ...

Увид на градежните работи на пругата кон Бугарија

Курир - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска ќе извршат увид на градежните работи на железничката линија Куманово – Бељаковце – прва ...

Увид на градежните работи на пругата кон Бугарија

Кумановски м. - 02.03.2019

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на МЖ Инфраструктура Ирфан Асани, денеска ќе извршат увид на градежните работи на железничката линија Куманово – Бељаковце – прва ...