TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бачев во божиќната честитка повика поповите да фрлат црковно проклетство кон предавниците

iPortal - 06.01.2020

Претседателот на „ЕДинствена Македонија“ Јанко Бачев повика македонските попови да фрлат анатема (црковно проклетство“ до седмо колено до сите кои вршат предавство со бришење на библискиот македонски народ и светата македонска библиска земја „Во ...

Бачев со Божиќна честитка: Македонските попови да фрлат анатема до седмо колено за предавствата врз Македонија и ...

Скопје1 - 06.01.2020

Во името на Единствена Македонија и во свое лично име упатувам честитки до членовите на Синодот на Македонската православна Црква, на преподобното свештенство и монаштво и на сите православни верници по повод големиот христијански празник, Раѓањето ...