TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Медведев: Да ги поместиме границите на заканата дури до Полска

Макфакс - 24.02.2023

Заменик-претседателот на Советот за национална безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, денеска по повод годишнината од почетокот на конфликтот меѓу Русија и Украина изјави дека победата на Русија ќе биде остварена.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

MakPress - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Русија ќе се распадне ако ја изгуби војната

Канал5 - 22.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ги отфрли повиците на американскиот претседател Џо Бајден руските сили да се повлечат од Украина, велејќи дека ако Русија не победи во Украина, ќе се распадне.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

Опсервер - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Русија е подготвена да оди до полската граница, вели Медведев

ММС - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев убеден дека Русија ќе победи во Украина

Слободен Печат - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена e да оди до полската граница

Република - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“. „Победата ќе биде постигната“, објави Медведев на Телеграм.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

Кајгана - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

Н.Македонија - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

4NEWS - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев- Русија ќе победи, подготвена е да оди до полската граница

Р.С.Европа - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев на 24 февруари ветува дека неговата земја ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

24Инфо - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Поместете ги границите на заканите за Русија што подалеку

MTM - 24.02.2023

Заменик-претседателот на Советот за национална безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, денеска по повод годишнината од почетокот на конфликтот меѓу Русија и Украина изјави дека победата на Русија ќе биде остварена.

Медведев: Русија ќе победи во Украина, подготвена да оди до полската граница

Канал5 - 24.02.2023

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев ветува дека неговата држава ќе биде победничка во офанзивата за Украина и е подготвена да се бори до полската граница за да се спротивстави на „заканите“.

Медведев: Поместете ги границите на заканите за Русија што подалеку

Локално - 24.02.2023

Заменик-претседателот на Советот за национална безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, денес по повод годишнината од почетокот на конфликтот меѓу Русија и Украина изјави дека победата на Русија ќе биде остварена.

Медведев: Поместете ги границите на заканите за Русија што подалеку

Точка - 24.02.2023

Заменик-претседателот на Советот за национална безбедност на Русија, Дмитриј Медведев, денеска по повод годишнината од почетокот на конфликтот меѓу Русија и Украина изјави дека победата на Русија ќе биде остварена.