TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Антропол

Исламската Република Иран предупреди дека ќе го напушти Договорот за превенирање на ширење на нуклеарното оружје (NPT) ...

Антропол - пред: 20 мин

Иранскиот министер за надворешни работи, Зариф, предупреди дека неговата земја би можела да го напушти NPT договорот од 1968 година, доколку државите на ЕУ поднесат жалба за нејзините нуклеарни обврски до Советот за безбедност на ООН.

18 поврзани вести »