TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Automedia

Хибриден Peugeot 308 цела планина качува на струја

Automedia - пред: 2 часа

Шарм на француска заводничка, кокпит што двои од здодевната шема, со голема историја и од голема марка, многу нешта го одликуваат Peugeot 308. Хибридниот модел заслужи посебен предизвик. Новиот Peugeot 308 е еден од оние модели што поставуваат ...

2 поврзани вести »

Електричниот ID.3 ќе личи повеќе како што доликува за Volkswagen

Automedia - 03.12.2022

Volkswagen ID.3 од гледиште на техниката е одличен, меѓутоа сцената не се одушеви од исплакнатиот изглед и стерилната кабина „а ла Тесла“. Тоа ќе се смени. Носот на освежениот ID.3 има впечатливи лакови во браникот, широк надолжен отвор долу што ...

2 поврзани вести »