TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Авто Магазин

BMW серија 5 » Ризница на високата технологија

Авто Магазин - пред: 12 часа

Од Минхен велат дека е нов, но тој всушност е само обновен. Меѓутоа сите добро знаеме дека токму ваквите средовечни освежувања донесуваат најголеми вредности кај автомобилите. Затоа со цело право можеме да кажеме дека серијата 5 што BMW ни ја ...

14 поврзани вести »

Електрични тротинети » Напаст или ново секојдневие?!

Авто Магазин - пред: 16 часа

Не ни требаше многу време да сфатиме дека електричните тротинети се совршен лек за гужвите и одлична алтернатива за јавниот превоз. Ги има секакви – од евтини кинески кои едвај се носат самите себе си, до такви кои развиваат дури и 50 километри на ...

3 поврзани вести »

Škoda Enyaq » Шах-мат!

Авто Магазин - пред: 17 часа

Чесите ги објавија првите детали за моделот кој ќе ја креира иднината на Škoda. Наречен е Enyaq, збор што е изведен од ирскиот јазик и значи извор на животот. Со него најдобро се отсликува карактерот на моделот кој во 125-годишната историја на ...

Нова Mokka, ново лого

Авто Магазин - пред: 18 часа

Автомобил како излеан од калап во едно парче, прецизен, јасен и со висок квалитет – тоа е новата Opel Mokka. Јасно е усогласена според дизајнерските насоки развиени од Opel, со идеални пропорции.

9 поврзани вести »

Поглед во ретровизор » Историјата на Peugeot низ управувачите

Авто Магазин - пред: 19 часа

Иако на прв поглед изгледа дека управувачот е механички дел кој од самото појавување на автомобилите најмалку еволуирал во својата форма и функција, тој сепак никогаш не престанал да се менува и развива, ниту пак некогаш ја сменил својата кружна ...

8 поврзани вести »

Жан Тод и AutoBest започнуваат со соработка за да се спасат милиони животи

Авто Магазин - 27.05.2020

Г-дин Жан Тод неодамна ја објави својата книга „Милиони животи да се спасат на патиштата“ со која сака да привлече внимание на милионите луѓе кои ги губат своите животи секоја година во сообраќајни несреќи и да го подигне гласот за револуција во ...

3 поврзани вести »