TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Авто Магазин

Цените на горивата остануваат исти, барем оваа недела

Авто Магазин - пред: 3 часа

Според образложението на регулаторната комисија за енергетика ваквата одлука се должи на минималните зголемувања на референтните цени на нафтените деривати на светскиот пазар и намалувањето курсот на доларот, чии ефекти врз цените на горивата се ...

54 поврзани вести »