TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CARClub

Одличен старт на годината за Citroën

CARClub - пред: 10 часа

Францускиот производител се пофали со одличен почеток на оваа година – Citroën бележи пораст на продажбата од дури 5.8%! Citroën во првиот квартал од 2019 година постигна исклучителен успех во Европа во однос на регистрирани патнички и лесни ...

7 поврзани вести »

Автомобилите на Volvo во Европа ќе можат да комуницираат еден со друг

CARClub - пред: 14 часа

Автомобилите на Volvo ќе бидат заемно поврзани и ќе се предупредуваат еден со друг кога ќе наидат на лизгави патишта и разни други опасности. Технологијата на Volvo им овозможува на автомобилите да комуницираат едни со други и да ги известат ...

5 поврзани вести »

Официјално: Porsche 911 Speedster – Последно „Ура“ за 991 генерацијата!

CARClub - 23.04.2019

Porsche минатата година го откри 911 Speedster во „концептна“ форма – за една година подоцна, на самиот крај на кариерата на 991 генерацијата и официјално да дебитира ретро-инспирираната верзија на 911! Во суштина, Porsche 911 Speedster е ...

4 поврзани вести »

Македонскиот Ford Store наскоро ќе биде на нова локација!

CARClub - 23.04.2019

Нашите пријатели од Ми-Да Гранд Моторс – овластениот импортер и сервисер на возилата на Ford – најавуваат дека наскоро ќе бидат преселени во целосно нов објект! Новиот Ford Store воедно ќе биде и еден од најмодерните објекти во нашата земја и ќе ...

7 поврзани вести »