TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

IRL

Нефи Усеини во Турција заминал на операција на синуси

IRL - пред: 23 часа

Нефи Усеини го пропушти последното рочиште на кое му се суди за насилство врз негов сограѓанин, а неговите адвокати во судот во Охрид го оправдаа дека заминал на операција во Турција. Според информациите кои ИРЛ ги доби од неговиот адвокатски тим, ...