TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lady

Што се случува со твоето тело ако не се капеш?

Lady - пред: 6 часа

Што ќе се случи ако не се капете секој ден? Океј, 2-3 дена не се проблем, но потоа работите стануваат груби. И мирисот на телото не е единствениот проблем. Погледнете на следната страна некои прилично непријатни работи што се случуваат со вашето ...

Ако ги прави овие 10 работи, одма бегајте од него

Lady - пред: 6 часа

Веќе јасно е дека тактиката која мажите ја применуваат кај жените е следнава. Во почетокот на врската отвараат врати, купуваат цвеќе, се однесуваат како кавалери и прават секакви галантни гестови.

Работите за сексот што требаше да ги знам кога бев помлада

Lady - пред: 6 часа

Кога би можела да го вратам времето наназад, сигурно некои работи ќе ги направам поинаку. Истото важи кога е во прашање водењето љубов, па посакувам тогаш помалку да се грижев, а се повеќе да го кажувам своето мислење.

Што ќе ти побара тој во креветот според неговата возраст?

Lady - пред: 6 часа

Мажите и сексот се оној дел кој жените никогаш нема да го разберат целосно. Постојано се прашуваат како да го маѓепсаат, што да направат за да го задржат подолго и како да се однесуваат така што тој да не ги напушти.

Како сакате да имате секс: На темно или светло ?

Lady - пред: 7 часа

Да ве прашаме како сакате да имате секс – на светло или темно, е како да ве прашаме како пиете кафе – со или без шеќер. Оние кои се залагаат за повеќе светлина во сексот или се уверени во начинот на кој тие изгледаат, или се мажи.

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Lady - пред: 22 часа

Водата е суштината на животот, на целиот жив свет. Околу 70% од човековото тело е составено од вода, чии залихи треба да се надополнуваат редовно и квалитетно за да не дојде до дехидрација.

6 поврзани вести »

Да поразговараме за влажноста „долу“ … Кои се причините за да „пресуши” вагината ?

Lady - 09.08.2022

„Колку повлажно, толку подобро!” Е мотото на добриот секс. Кај повеќе од половина жени во сите старосни групи, сепак процесот на природно навлажнување е нарушен, што доведува до болка и непријатно чувство за време на секс.

Ви се појави грутче? Еве што треба да знаете за него

Lady - 09.08.2022

Безболните грутчиња зад увото се доста чести и најчесто се бенигни. Меѓутоа, некои од овие безболни грутчиња може да бидат индикатори за сериозни состојби. Најдобро е да се провери на лекар, особено ако се зголемува.

Татко му е доста стар a кога јадел, храната му паѓала на кошулата – еве како во ресторан изреагирал еден возрасен човек

Lady - 09.08.2022

Еден син го води својот прилично возрасен татко во софистициран ресторан. Сака да му порача нешто вкусно и омилено за јадење. Татко му е доста стар и кога почнува да јаде, храната му паѓа на кошулата и на панталоните.

Овa се знаците дека тој ве изневерува за некоја друга

Lady - 09.08.2022

Ако мислите дека вашиот партнер ве изневерува, постојат неколку начини да проверите. Рејмонд Б. Грин, во својата книга за прељубата наведува некои од знаците преку кои може да се дојде до тој заклучок. Овие 20 знаци ќе ви помогнат да го откриете. 1.

Цела година се фотографирала секој ден. Последната фотографија ќе ве шокира!

Lady - 09.08.2022

Година дена се фотографира секој ден. Последнатa ќе ве шокира! Погледнете на следната ...