TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lady

Вака господ влијае на нас секојдневно – приказна која ќе ви ги отвори очите

Lady - пред: 5 часа

Во животот често ни се случуваат работи кои не ги разбираме, а кои имаат смисла. Дозволете оваа приказна да фрли нов поглед на работите кои ви се случуваат во животот. ЈАС: Боже, може ли нешто да те прашам? БОГ: Нормлано.

Не сакам да живеам во свет каде луѓето не бараат љубов, туку совршен партнер

Lady - пред: 5 часа

Не е јасно дали овие зборови навистина се на актерот Киану Ривс или само еден обожавател им се припишува на нив. Без оглед на вистината, сепак, добро е да се читаат сите: Не можам и нема да бидам дел од свет во кој жените се облекуваат како ...

Сопругот ја изневерил. Еве каков совет и дала нејзината баба

Lady - пред: 5 часа

Како реагирате на проблемите во животот? Дали со секој нов проблем станувате повеќе огорчени или едноставно не дозволувате несреќата да ви го уништи животот? Инспиративна вирусна приказна која се шири на интернет ќе ви покаже како треба да се ...

За мојата сестра која е далеку: Ја преколнувам оваа држава која ги тера најдобрите да си заминат од неа

Lady - 27.05.2020

Никогаш нема да ги заборавам солзите кога ти реши да си одиш од оваа држава. Си велев себеси дека морам да бидам силна и да не ти зборувам колку ќе ми недостасуваш. Ја почитував твојата одлука, знаев дека одиш на подобро место, пишува Делчево Денес .

Драган Таневски: Ти сепак, насмеј ја брат! Дека секогаш ќе се најде некој да ја расплаче…

Lady - 27.05.2020

Погледни ја кога ќе се насмее од срце, брат. Онака, да се закикоти од петици. И да знаеш дека ти си ја насмеал така слатко. Знаеш, на сите оние стресови што постојано ја јадат однатре како див ѕвер, тоа смеење ја лечи брат. И го продолжува животот.

Водич за негување на нервниот систем- Совет број 3: Вежбајте ментална гимнастика

Lady - 26.05.2020

Кога целиот свет е фокусиран на една состојба, најдобриот лек секогаш е дефокусот од истата. Затоа е важно колку што може повеќе да вежбате ментална гимнастика со вашиот мозок и на тој начин да го заштитите вашиот нервен систем.

4 поврзани вести »