TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мои рецепти

Пилешко тако на скара (Taco sup pollo asado)

Мои рецепти - пред: 5 часа

Полн погодок за овој натпревар. Веднаш да кажам дека можете да го смените името. Јас го пишав како е оргиналот. Само што се вратив од Шпанија каде го пробав за мене најубавото такос. Се подраспрашав, па и побарав да видам како и што се спрема, па ...

Лимон колач

Мои рецепти - 15.08.2022

Еден прекрасен десерт, кој за жал не успеав да го поставам навремено за летен десерт. Го спремив, но заминав на одмор и остана не прикачен. Како и да е еве му место на оваа страница. На почеток да кажам дека не одзима многу време, дека додека се ...