TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Panacea.mk

ЧИСТЕЊЕ НА ЦРНИОТ ДРОБ: Еликсир од само три состојки кој елиминира маснотии и токсини

Panacea.mk - пред: 17 часа

Еликсир кој го чисти црниот дроб и целиот организам содржи само три состојки: маслиново масло, сок од лимон и куркума. Ц рниот дроб, најголемата жлезда во телото, најмногу ја знаеме по тоа што од организмот ги елиминира штетните материи, но неговата ...

6 поврзани вести »

ПРОВЕРКА НА ИМУНИТЕТОТ: Како да знаете колку организмот ви е подготвен да се одбрани од болести

Panacea.mk - пред: 19 часа

Постојат неколку јасни и проверени параметри кои можат да ни помогнат да добиеме увид во тоа во каква состојба ни е имунитетот. К ога ќе се разболиме и тогаш е сосема јасно дека не е во добра состојба, сите се прашуваме колку добро работи природната ...

ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД КОРОНАВИРУСОТ НЕ БИРААТ: Секој осми заразен со КОВИД има долготрајни симптоми

Panacea.mk - пред: 21 часа

Во рамките на нова студија објавена во медицинското списание The Lancet повеќе од 76.400 возрасни лица во Холандија пополниле онлајн прашалник за 23 вообичаени симптоми на долг КОВИД-19. Е дно од осум лица заболени од коронавирус развива најмалку ...