TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рингераја

Примери за правилни фотографии за натпреварот

Рингераја - пред: 9 часа

во продолжение на овој текст ви подготвивме неколку примери за правилни фотографии за натпреварот Ѕвезда на бебе календар 2. Карактеристики на фотографиите Не е пожелно фотографијата да прикажува премногу голотија на вашето бебе, посебно не се ...

Вашето породување со царски рез во 2 минути

Рингераја - 27.10.2020

Дознајте за науката што стои зад породувањето со царски рез, хируршка процедура што се користи за породување на бебето преку засеци во стомакот и матката Мит: Опоравувањето по раѓањето е прилично исто, без оглед како сте породувале.