TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Руска реч

Легендата се враќа и не заминува: Нов триумф на Фјодор Емелјаненко

Руска реч - тукушто објавено

„Последниот император“ на свои 45 години ја одржа 40 победа во ММА. Пред почетокот на борбата се добиваше впечаток дека тоа е неговиот последен меч, но се чини дека повеќе не е така. Не може да се каже дека резултатот беше предвидлив.