TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Stylist

На хуманитарниот базар во училиштето „Нова“ се собраа средства за Универзитетската детска клиника во Скопје

Stylist - пред: 21 мин

Стотици луѓе во саботата го посетија традиционалниот хуманитарен семеен базар кој се одржа во меѓународното училиште „Нова“, a сите собрани средства од настанот ќе бидат донирани на Клиниката за педијатриска хематологија и онкологија при ...

5 поврзани вести »