TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТВ21

Митровски: Се врши голема манипулација со бомбите – тие може да се користат како докази

ТВ21 - 18.09.2019

„Во РМ се врши една голема манипулација со бомбите. Тоа претежно го прават претежно тие што се осомничени или обвинети од СЈО, користејќи ги се уште привелигираните позиции и моќ и финансии кои имаат и дел од медиумите под своја контрола.

Митровски: Лични се причините поради кои Јанева ги предаде предметите на ЈО

ТВ21 - 18.09.2019

„Постојат и лични причини зошто Катица го напиша тоа фамозно писмо со кое ги ополномоштува републичкото обвинителство да ги преземе предметите, со тоа два од трите основи отпаѓаат со кои и е одреден притворот.

Митровски: Делото застарува, Груевски нема да одговара за „Траекторија“

ТВ21 - 18.09.2019

„До 10-ти октомври настапува апсолутна застареностпо што веќе прогонот нема да продолжи. На сите им е јасно, не мора да бидете правник дека не е ниту теоретски возможно да се тој предмет заврши во таа временска рамка затоа што ниту на прв степен ...