TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Храна / Фитнес

Го штити телото од воспаленија – Зачин кој често треба да го користиме

Gotvi.mk - 11.07.2020

Билката со потеко од Индонезија и Јужна Индија помага да бидеме здрави како дрен. Тоа е златната куркума која помага за имунитет, има влакна, витамини и минерали, и супер делува на телото.